[su_heading]Stropellets worden geproduceerd in Westvleteren. Géén import, géén lange wachttijden. Correct product. De stropellets worden gebroken tijdens de fabricatie. Wij bieden een uitermate droog en licht product aan. Water toevoegen is NIET nodig.
Verkrijgbaar in zakken van 20 kg, Big-Bag, en grote volumes

  • Stro bestaat uit de droge bloeistengels van graanplanten.Bij het maaidorsen van graan blijven de plantenstengels met de uitgedorste aren achter op het land. Deze worden tot grote ronde balen opgerold of tot rechthoekige strobalen (stropakken) samengeperst. Ook wordt meer en meer stro ondergeploegd. Hooi is gedroogd gras.(bron: wikipedia)
  • Uit ondervinding en na wat testen hebben we enkele jaren geleden beslist om zelf onze eigen strokorrels te produceren op basis van zuiver tarwestro.
    We zijn ervan overtuigd dat dit 100% ecologisch product zijn weg op de markt zal vinden bij zowel veeteelt als tuinbouwteelt.
  • In de tuinbouw zoeken ze naar onkruid vrije en ecologische oplossingen voor onkruidbestrijding, hiervoor zijn deze strokorrels uitermate voor geschikt. Dit voor de hobby tuinier als voor de professionele tuiniers
  • In de veeteelt werd er voortdurend gezocht naar een uitstekende bodembedekking en strooisel voor stallen en dierenverblijven.
Hiervoor is dit product uitstekend geschikt.

strobalen strobalen-

strogrind-gratis-test